Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Katod elektrolisis logam

Katod elektrolisis logam

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China untuk pengilang logam elektrolisis, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda murah katod logam elektrolisis dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami. Electrometallurgy mengambil masa yang...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China untuk pengilang logam elektrolisis, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda murah katod logam elektrolisis dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.

Electrometallurgy mengambil sebahagian besar dalam industri hydrometallurgical. Logam bukan ferus seperti Zn, Cd, Cu, Mn, Co, Ni dan TK dihasilkan melalui kaedah tersebut.

Elektrolisis boleh klorida, sulfat penyelesaian atau campuran daripadanya. Katod biasanya mengeluarkan klorin apabila penyelesaian klorida yang diguna pakai untuk elektrolisis.

Katod dalam penyelesaian klorida adalah kadar lebih rendah klorin evolusi potensi, ketahanan kakisan yang lebih baik dan jangka hayat lebih panjang.

Oleh itu tindak balas kimia pada katod adalah disebabkan oksigen melepaskan dalam penyelesaian sulfat yang mana katod adalah kadar lebih rendah oksigen evolusi potensi, lebih baik, lebih baik pempasifan dan kehidupan yang lebih panjang dan sebagainya.


anode for electrolysis metal

Aplikasi:

Bukan ferus Logam electro pengekstrakan, seperti: Cu, Ni, Co, dan sebagainya.

Kelebihan:

Kecekapan semasa Sdn tinggi;

Penjimatan tenaga;

Tiada katod enap cemar;

Sepanjang hayat;

Penyelenggaraan yang mudah.Syarikat kami boleh membekalkan katod lapisan oksida logam campuran (KPSN) dan plumbum dioksida (PbO2) elektrod logam elektrolisis.

Hot Tags: katod bagi elektrolisis logam, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: