Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Katod industri air

Katod industri air

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China untuk pengilang air industri, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda murah katod industri air dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami. Prinsip operasi daripada...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China untuk pengilang air industri, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda murah katod industri air dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.

Prinsip operasi rawatan air elektrolitik adalah mengubah tenaga elektrik kepada tenaga kimia melalui proses elektrolitik. Tindak balas pengurangan pengoksidaan berlaku berhampiran elektrod dalam sel electrolytic supaya sisa air bersih.


Kaedah rawatan air ini termasuk reaksi pengurangan pengoksidaan terus pada elektrod dan mengurangkan tindak balas pengoksidaan tidak langsung antara produk kimia yang dihasilkan berhampiran elektrod dan produk di air, elektrik pengapungan (dengan buih kecil yang terhasil dalam proses elektrolisis terapung) dan sebagainya.


Dalam rantau katod, organik dalam air kumbahan yang sukar untuk merendahkan dan reduktif bukan organik berlaku tindak balas pengoksidaan apabila katod kagum dengan semasa boleh mengoksidakan untuk bahan-bahan yang tidak merbahaya.


Di wilayah katod, ion-ion logam toksik akan dikurangkan kepada logam terus atau boleh menukar ion logam toksik valence tinggi ke rendah ion logam toksik oleh pengurangan katod. titanium electrode for industrial water
Kami menyediakan katod titanium oksida logam campuran (KPSN) melalui di atas prinsip operasi bagi pelanggan untuk memenuhi keperluan mereka.

Hot Tags: katod bagi industri air, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: