Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Katod untuk Kolam Renang

Katod untuk Kolam Renang

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China bagi pengeluar kolam renang, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod murah untuk kolam renang dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami. Dalam beberapa tahun lepas amalan...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China bagi pengeluar kolam renang, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod murah untuk kolam renang dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.


Dalam beberapa tahun lepas amalan pembasmian perairan kedua-dua kolam renang awam dan swasta telah disatukan, melalui pengeluaran Hypochlorite terus dalam litar mengepam, melalui elektrolisis air di kolam renang, sebelum ini additivated dengan natrium klorida dalam ukuran sekitar 4g/lt.


Kegunaan sel beberapa pembolehubah kecil saiz elektrod-elektrod, sekitar 100 cm2 setiap satu, dan dikawal oleh sensor yang mengawal selia berfungsi mengikut tahap kepekatan yang Hyperchlorite di kolam renang.


Elektrod-elektrod berfungsi sebagai alternatif sebagai katod a atau katod yang untuk tujuan menghapuskan incrustations Carbonate kalsium dan Magnesium borang yang di permukaan. Sebab ini semua elektrod-elektrod akan diaktifkan dengan lapisan itu sendiri, secara umumnya Rhutenium oksida + oksida Iridium yang berpusat dan dengan rawatan permukaan rasuk yang membuat mereka tahan inversions yang sangat banyak dari kekutuban yang memerlukan proses.

Kami membekalkan kedua-dua elektrod-elektrod yang dipotong untuk mengukur mengikut lukisan dan kira-kira 1 m2 atau lebih dalam kes-kes pelanggan apabila pelanggan ingin menguruskan pemotongan dengan sendirinya.
Hot Tags: katod untuk berenang renang, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: