Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Katod bagi penyahgaraman air laut

Katod bagi penyahgaraman air laut

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China untuk pengilang penyahgaraman air laut, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod murah untuk penyahgaraman air laut dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami. Dialisis Electro...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China untuk pengilang penyahgaraman air laut, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod murah untuk penyahgaraman air laut dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.

Electro dialisis teknologi boleh mengubah air payau yang mempunyai kandungan garam adalah setinggi 60g/L ke dalam air minuman, untuk menyelesaikan masalah kekurangan air minuman bagi kawasan padang pasir; Titanium katod adalah salah satu komponen teras teknologi ini.

Electrodialysis penyahgaraman teknologi digunakan secara meluas dalam makanan, industri ringan untuk membersihkan air; elektronik, bahan kimia, farmaseutikal dan industri-industri lain pretreatment air berkualiti tinggi; dandang suapan penyahgaraman kelembapan air utama; penyahgaraman air laut kepada air minuman dan beberapa bahan kimia penyahgaraman.

Hot Tags: katod bagi penyahgaraman air laut, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: