Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Katod edaran air

Katod edaran air

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China untuk pengilang peredaran air, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu memberi anda murah katod edaran air dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami. Beredar rawatan air...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu terkemuka katod China untuk pengilang peredaran air, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu memberi anda murah katod edaran air dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.

Rawatan air beredar membahagikan ke dalam air laut dan air tawar rawatan:

Kaedah rawatan air laut: melalui elektrolisis air laut, sodium hypochlorite dan lain-lain bahan pengoksida yang tinggi dihasilkan. Bahan ini boleh membunuh larvae organisma-organisma marin dan spora untuk menghalang lampiran organisma marin. Apabila kerja-kerja mengeliling air paip sebagai katod, ia boleh melindungi katod dan mempunyai fungsi anticorrosive dan antifouling. Sistem elektrolisis air laut untuk beredar rawatan air telah digunakan secara meluas dalam loji janakuasa tepi pantai, air balast marin dan lain-lain bidang.

Kaedah rawatan Freshwater: melalui elektrolisis air tawar, kepekatan tinggi Hidroksida yang dihasilkan berhampiran katod; hydroxides ini adalah mudah untuk menggabungkan dengan mineral dan mendak. Air adalah lembab melalui proses ini. Pada katod, hydroxyl radikal, ozon dan klorin dihasilkan dan bahan-bahan ini boleh mensterilkan. Sistem air elektrolitik ini telah digunakan secara meluas dalam bidang Darat loji janakuasa yang beredar sistem air, sistem Penyaman udara mengeliling air, dan air mengeliling industri besar dan industri pembasmian kuman.

Anode For Water Circulation Treatment

Katod ini untuk air tawar yang dibekalkan oleh Syarikat kami mempunyai evolusi oksigen yang tinggi, menghasilkan hydroxyl radikal, ozon dan lain-lain bahan pengoksida yang tinggi. Produk ini tinggi cekap, panjang jangka hayat, digunakan secara meluas dalam rawatan air peredaran air tawar, melembutkan air industri dan industri pembasmian kuman.

Katod edaran air boleh digunakan untuk air Penyaman udara beredar sistem, loji janakuasa yang beredar air dan sebagainya.

Hot Tags: katod edaran air, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: