Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Hubungi kami

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Rumah > Permohonan

Teknik yang digunakan untuk mengawal hakisan permukaan logam dengan menjadikannya katod yang sel electrochemical Sdn Protectionis. Satu kaedah yang mudah bagi perlindungan menyambung logam terlindung untuk lebih mudah tertanggal "logam korban" bertindak sebagai katod. Logam korban kemudian corrodes dan bukan logam terlindung.
Permohonan Dewan Rakyat adalah

Rawatan air boleh digunakan untuk pelbagai bidang, anodes kami pada masa ini digunakan untuk Sodium Hypochlorite dan elektrolisis air.
Sodium hypochlorite (NaOCl) adalah satu sebatian yang boleh digunakan dengan berkesan untuk pembersihan air. Ia digunakan secara besar-besaran untuk pembersihan permukaan, pelunturan, bau air dan pembuangan pembasmian kuman.
Sodium hypochlorite digunakan di kolam renang untuk pembasmian kuman air dan pengoksidaan. Ia mempunyai kelebihan yang mikroorganisma tidak boleh membina mana-mana rintangan kepadanya. Sodium hypochlorite adalah berkesan terhadap bakteria Legionella dan bio filem, di mana Legionella bakteria boleh membiak.
Ia boleh juga digunakan dalam pembersihan air kumbahan dan air sisa industri, dan lain-lain.

Hydrometallurgy adalah satu kaedah untuk mendapatkan logam dari bijih mereka. Ianya satu teknik dalam bidang extractive Metalurgi yang melibatkan penggunaan air kimia untuk pemulihan logam dari bijih, pekatan dan bahan-bahan kitar semula atau sisa.

Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: