Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Katod fleksibel

Katod fleksibel

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar terkemuka China katod fleksibel, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod fleksibel yang murah, fleksibel katod linear dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami. Konduktiviti pengalir...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar terkemuka China katod fleksibel, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod fleksibel yang murah, fleksibel katod linear dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.

Kekonduksian pengalir polimer dan rintangan kakisan adalah ciri-ciri paling penting dua, juga satu kriteria yang sangat penting untuk operasi normal dan panjang hayat. Kita boleh melalui ujian resistivity kelantangan dan elektrolitik mengukuhkan kehidupan untuk mengawal dua parameter ini.
Katod fleksibel berdasarkan Khas pengalir karbon hitam polimer komposit nano (siri ELPA)

flexible anode

Teknologi salutan KPSN/Ti (ELTA siri.)

flexible anode

Jenis katod fleksibel ini dibuat dengan bahan-bahan polymeric fungsian yang baru. Katod fleksibel polimer #39; s yang berbentuk seperti kabel, dawai tembaga digunakan juju menjadi konduktor, dilindungi polimer menjalankan, kedua-duanya memainkan lepaskan semasa, dan juga memainkan peranan dalam kimia tahan karat. Tembaga yang dibuang biji memastikan rintangan rendah, dan pengaliran polimer memastikan ketahanan tinggi untuk menyambung tanah, membuat teras tembaga semasa boleh masuk ke dalam tanah langkah demi langkah. Untuk membentuk medan elektrik yang seragam, mengisi dengan karbon angin sekitar katod fleksibel boleh meningkatkan persekitaran kerja katod, mengurangkan rintangan bumi, untuk memanjangkan hayat katod.

flexible anode

Lembaran data ELPA jenis:

Produk tarikh item

Indeks

Max yang beroperasi sekarang (dalam tanah)

52 mA/m (tiada coke katil katod)

82mA/m (dengan kanak-kanak katod coke)

Max yang beroperasi sekarang (dalam air)

7Mpa 10mA/m

Tekanan air yang berterusan

Pemasangan dan penyimpanan suhu min

-18ºC

Min bend jejari

500mm

Luar Dia.

38 mm

Berat badan

1.5 kg/m

Produk panjang

472 ± 30 m

Disesuaikan

Ujian kimia rendam sederhana

NaCllt 3%; 1% ASTM D-543

3% Na2SO4lt; 1%

3% NaOHlt; 1%

Permohonan:

Anodes fleksibel berjaya bekerja dalam pelbagai aplikasi industri, tetapi adalah unik dengan baik sesuai untuk memberikan perlindungan hakisan yang disasarkan dalam kesesakan kemudahan persekitaran — termasuk kedua-dua retrofits dan pembinaan baru. Tembaga meresap grounding katil dan struktur, wujud kebanyakan kemudahan proses dan loji-loji janakuasa, sering menjejas sistem CP. Persekitaran underground yang sesak menyebabkan kesukaran mengekalkan pengasingan elektrik dan perisai Sdn semasa struktur yang disasarkan untuk perlindungan. Sistem katod fleksibel kami direka untuk pemasangan closeproximity, mengurangkan kerugian semasa, memastikan pengedaran semasa yang menyeluruh dan memberikan kebolehpercayaan yang lebih tinggi sepanjang hayat paip loji. Anodes fleksibel boleh berkesan digunakan untuk melindungi struktur pemasangan paip dan lain-lain walaupun faktor-faktor yang complicating. Mereka boleh digunakan sama ada sebagai penyelesaian yang komprehensif untuk melindungi semua struktur-struktur yang ditetapkan bagi perlindungan atau penyelesaian spot remediate bidang-bidang tertentu tersebut yang tidak menerima semasa perlindungan yang mencukupi dari sistem perlindungan Sdn yang sedia ada.

Hot Tags: fleksibel katod, katod linear yang fleksibel, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: