Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Categories

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Katod Pemanas air titanium KPSN

Pemanas air atau tangki air sentiasa datang dengan sacrificial anodes seperti magnesium atau aluminium rod dan thay adalah jenis yang paling umum. Walau bagaimanapun, Terdapat beberapa kelemahan ketara anodes sacrificial ini, sebagai contoh: kelantangan besar, umur panjang pendek dan mereka yang tidak berdaya dengan bau busuk.

Katod berkuasa yang biasanya KPSN titanium katod. Ia menyelesaikan masalah-masalah ini dan ia menjadi satu trend bagi Pemanas air dan tangki air. Katod titanium KPSN ini bagi Pemanas air boleh menjadi gantian tetap bagi satu korban. Ia menggantikan tindak balas korban oleh pemakanan arus elektrik ke dalam tangki melalui elektrod untuk. Peranti palam ke dalam soket dinding. Kami sering mengesyorkan mereka untuk air busuk situasi di mana sacrificial anodes boleh membantu.

Dalam campuran logam oksida (KPSN) titanium katod berfungsi sebagai perantaraan katod, Pemanas air atau tangki air yang bekerja sebagai katod, mereka membentuk satu sistem perlindungan dalam air Pemanas air yang juga perkhidmatan sebagai menjalankan sederhana. Apabila elektrik melalui elektrod, yang Cl-air bergerak ke arah katod dan menumpukan perhatian di sana, yang Cl-di bahagian katod akan menjadi kecairan. Tangki Pemanas air sebagai katod dalam persekitaran reduktif, ini boleh memendekkan kakisan kelajuan kereta kebal dan berkembang dengan jangka hayat.

Bagi katod titanium KPSN bagi Pemanas air , ia biasanya adalah sebuah KPSN katod dawai, kerana ia kecil dalam kelantangan dan kurang berat badan. Manakala katod titanium KPSN bagi tangki air biasanya KPSN rod katod menjadi voltan bagi tangki air adalah lebih besar daripada Pemanas air. Katod platinized juga boleh digunakan untuk tangki air tapi ianya lebih berharga dalam harga.

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar katod air Pemanas utama China, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda kualiti air Pemanas katod dengan harga yang berpatutan. Selamat datang ke produk borong dari kami.


Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: