Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Categories

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Rumah > Berita > Kandungan

Sebagai seorang lelaki dengan kepercayaan yang kukuh

Chengbin Jiang datang dari Kota Lanzhou dan lulusan sekolah menengah teknik. Beliau mula bekerja di Elade pada tahun 2008. Sebagai seorang tukang kayu yang terkenal, tugas utama beliau adalah untuk membuat kotak kayu bagi barang-barang yang akan dihantar. Pada tahun 2013, beliau telah dianugerahkan cemerlang exployee Elade.

Dengan masa yang lama bekerja di sini dan prestasi yang sangat baik, rakan setugas awda memanggil beliau Master Jiang. Pengurus pengeluaran fikirkan sangat dia, berikut adalah beberapa komen daripada beliau:

"Jiang adalah model rohani carpenter. Beliau suka kerja sangat banyak dan sangat kuat rasa tanggungjawab. Beliau sangat tegas dalam membuat woodenbox dan telah cuba untuk menjadikannya lebih baik dan lebih baik. Tidak kira bila, sikapnya kerja memang baik. Dia tidak suka orang-orang yang bekerja keras dan menunjukkan jari little Nya ke arah itu. Dengan cara ini, kita dapat memahami Nya lebih baik.

Dengan 8 tahun bekerja di Elade, membuat amalan tepat - ini tidak cukup kuat untuk menerangkan kemahiran dan pengalaman. Walau bagaimanapun, beliau masih tidak menggunakan Mesin electronical untuk menganggarkan. Sebaliknya, beliau menggunakan Raja-Raja untuk mengukur saiz barangan dan mengambil pengangkutan jarak kira, untuk mempunyai data yang konkrit dari dimensi. Ia bukan sahaja menjamin kualiti kotak kayu, tetapi juga tidak kepada sisa bahan dan menyebabkan bayaran tambahan pengangkutan untuk pelanggan.

Kami tidak pernah menerima Komen-komen yang negatif tentang woodenbox beliau. Satu perkataan, saya percaya dia dan saya berpuas hati dengan kerjanya.

Dalam zamannya yang ganti, hobi terbesar beliau adalah untuk membaca buku. Beliau merupakan seorang lelaki dengan kepercayaan yang kuat dan menikmati kebijaksanaan, minat dan kehangatan dari buku-buku. Beliau mempunyai beberapa perkataan yang menggalakkan dirinya dan rakan setugas awda beliau. Antara yang disenaraikan:

Sebut harga 1: Membuat perancangan yang baik dan memastikan kerja-kerja yang akan di perintah.

Petikan 2: Jangan menghina opon mana-mana perkara-perkara kecil yang kelihatan mudah.

3:Work Sebutharga keras, jaminan kualiti, kemudian ia datang pelanggan smiles. Kami berbangga dengan dan Elade mempunyai masa depan yang lebih baik.

Sebutharga 4: menyatukan dan kita berdiri. Saya suka membantu dan orang lain yang membantu saya, dengan cara ini, kesukaran akan lebih mudah untuk diselesaikan.

5:Where Sebutharga adalah kemahuan, di situ ada jalan.

Selain membaca, Master Jiang juga suka menari, mengambil berjalan kaki, bermain badminton dan melancong dan sebagainya. Di galas dua syarikat, beliau mempunyai persembahan tarian yang indah. By the way, dia mencuba hanya satu-satu masa dan belajar berjaya bagaimana untuk pergi Ski.


Seorang lelaki dengan kepercayaan yang kukuh, akan mempunyai hati yang damai dan cerah dengan arahan-arahan yang jelas, bukan sahaja mempunyai achivements dalam kerja-kerja, tetapi juga menikmati hidup dengan penuh.

Sebuah syarikat yang mempunyai kepercayaan yang kuat, ditakdirkan untuk menyelesaikan masalah itu, bukan sahaja menjadi bahagian atas satu dalam baris, tetapi juga membantu pelanggan-pelanggan yang memenuhi impian mereka!

Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: