Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Categories

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Rumah > Berita > Kandungan

Lakonan kualiti Platinum, menulis lagenda kualiti

          

Kualiti memang lifeline untuk terus hidup dan membangunkan sebuah syarikat, terutamanya dalam industri elektrod. Dalam tempoh 10 tahun yang lalu, lebih daripada 95% pesanan telah disesuaikan, disesuaikan bahan, saiz dan permohonan, secara amnya ia tidak boleh berkongsi produk antara pelanggan. Jika kualiti pendidikan, produk mahal adalah satu pembaziran.

 

Ini memerlukan Elade untuk mencapai sehingga 92% daripada kadar yang layak produk pada kali pertama, dan tanpa stok, ia perlu penghantaran yang cepat, dalam kata lain, bagus dan pantas! Elade menghasilkan produk ketat selaras dengan sistem pengurusan kualiti ISO9001:2008.

Hari ini kami ingin memberitahu anda cerita tentang Elade salutan cemerlang pasukan, mereka berkait rapat dengan kualiti elektrod-elektrod, kadar berkelayakan produk mereka telah mencapai sehingga 98% pada kali pertama. Pasukan ini diperbuat daripada 5 Ahli lama monitor-Jun, Salutan pemain - Ya dan Fang, Penolong - Jing dan Chong.

Malah setiap posting adalah biasa, anda mesti tertanya-tanya, bagaimana pasukan tidak membuang platinum berkualiti. Mula-mula Sila dengar suara dari beberapa orang penting:

Pengarang: sebagai Pengarah teknikal Elade, Bagaimana Adakah anda komentar mereka?

Pengarah teknikal: saya rasa merekalah yang terutamanya bertanggungjawab, yang boleh menanggung kesusahan dan berdiri kerja keras. Anda tahu, kualiti lapisan tidak akan dinilai oleh mata, mereka memastikan supaya kadar berkualiti tinggi, titik paling kritikal ialah mereka mempunyai keperluan diri yang kuat dan khususnya sikap bertanggungjawab. Elade telah bersungguh-sungguh membangun pelbagai teknologi baru, lelaki-lelaki ini telah membantu memberi perkhidmatan lebih baik kepada pelanggan.

Pengarang: Kenapa anda cadangkan untuk menulis kisah pasukan ini?

Pengurus pengeluaran: pertama, keupayaan bekerja dalam pasukan yang kukuh dengan kemahiran profesional yang pakar dan kaya dengan pengalaman, mereka mematuhi garis dan cekap menjalankan tugas, apatah lagi tentera padu mereka adalah sangat kukuh dan stabil, waktu bekerja avarage mereka adalah lebih daripada 3 tahun. Mereka bersama-sama seperti sebuah penumbuk, dalam arah yang sama, penumbuk adalah sangat kuat apabila memberi satu punch.  Mencapai suhu hari 36 darjah, kadang-kadang pakaian kerja mereka boleh dipancut keluar air, masih kekal bekerja, ia adalah benar-benar bergerak.

Pengarang: boleh anda mengulas mengenai monitor Jun?

Pengurus pengeluaran: keupayaan peribadi beliau adalah sangat kuat, dan Dialah yang serba boleh, seperti sekeping dinding batu-bata, di mana terdapat Angin, di mana boleh disekat dan dilindungi. Dia Sarjana kemahiran khas - fluorida argon kimpalan, dan dia boleh bekerja di bengkel salutan dan pemesinan. Dia boleh mengendalikan mana-mana Mesin di bengkel juga.

Pasukan boleh membuat apa-apa yang berkualiti tinggi, ia berkait rapat dengan beliau baik penyelarasan, kawalan kemajuan dan kawalan kualiti. Beliau boleh rak otak dan bekerja di luar masalah-masalah dalam keadaan yang amat sukar.

Pengarang: Anda telah dianugerahkan pekerja cemerlang selama dua tahun, bagaimana anda membuatnya?

Jun: Hanya untuk bekerja dengan baik, jika saya tidak melakukannya dengan baik, ia adalah lebih baik untuk tidur.

Pengarang: anda membawa apa-apa baik pasukan, Apakah rahsia anda?

Jun: ha ha, aku menganggapnya sebagai sebuah keluarga untuk mengurus dan memastikan bahawa semua orang boleh menjadi gembira untuk bekerja di sini. Berdiri dalam kasut orang lain dan merasa bagaimana mereka merasa, sangat mudah untuk membuat orang lain puas hati.

Pengarang: saya mendengar bahawa tahun 2012, syarikat itu membangunkan satu produk teknologi berpaten - katod linear yang fleksibel, dan tidak lama lagi mendapat perintah 2000 meter, tetapi terdapat beberapa masalah, bagaimana anda menyelesaikan masalah itu?

Jun: kebanyakan orang yang masih tidak biasa dengan penghasilan garisan dan peralatan itu, apatah lagi kita mempunyai kuasa mati, tetapi penghantaran segera. Jadi saya mendapat kuasa dari jiran kilang, mengatasi kesukaran, Semua orang bekerja sepanjang malam, akhirnya kami menyampaikan barang-barang pada masa hari berikutnya.

Pengarang: anda boleh mengulas memebers pasukan anda?

Jun: pasti. Ya dan fang adalah syarikat cemerlang salutan memberus orang, kualiti produk yang berkait rapat dengan mereka, mereka bekerja sangat hati-hati. Sebelum memberus, mereka akan menyemak Kad proses dengan berhati-hati, untuk memahami keperluan pelanggan dan tujuan, menentukan bahan asas dengan tiada calar, tiada titik dan saiz adalah betul. kemudian memakai topeng dan sarung tangan untuk berus, bergerak dengan berhati-hati, untuk memastikan bahawa katod mempunyai tiada calar. Semasa urusan salutan, jika apa-apa masalah, mereka akan melaporkan kepada pemimpin-pemimpin timely.after memberus, mereka akan semak lagi konsisten seragam salutan. Mereka mempunyai 3 pemeriksaan prosedur.

Jing chong bekerja secara aktif. Tahun lepas kami ada banyak plumbum dioksida katod perintah, beliau bekerja keras. Terbaru, kami menghasilkan perintah katod Kanister itu, ada satu prosedur untuk meletakkan serbuk karbon di dalam. Chong bertukar wajah gelap selepas melakukan prosedur tersebut. Beliau tidak pula berehat sehingga menyiapkannya.

Pengarang: pernahkah anda mendapat sebarang pelan untuk kerja-kerja masa depan?

Jun: Terdapat tiada terbaik, hanya lebih baik, kami akan membuat kualiti elektrod lebih tinggi dan lebih tinggi.

Elade bukan sahaja pengeluar profesional elektrod produk, tetapi juga membantu menyelesaikan masalah lengkapkan. Elade mempunyai banyak pasukan yang cemerlang seperti ini, lakonan platinum berkualiti dan menulis legenda, yang menjadikan teknologi Elade yang sampai ke peringkat antarabangsa yang lebih maju dan mempunyai pelanggan-pelanggan seluruh dunia. Elade benar-benar tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan anda!

Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: