Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Categories

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Rumah > Berita > Kandungan

Memastikan segala-galanya dilakukan cerita pekerja cemerlang baik-Elade

Dengan Kolej pendidikan dan pengalaman proses mekanikal, Xiaodong Qin menyertai Elade pada Februari 2014 dan selepas satu tahun, beliau telah bekerja sebagai Pengawal kualiti di bengkel. Pada ulang tahun ke-10 Elade, beliau telah dianugerahkan dengan pekerja cemerlang Elade.

Selepas mendengar meminta komen terakhir dinasti Xiaodong Qin, Pengurus pengeluaran tersenyum dalam dan berfikir 5 saat, berikut adalah komen beliau:

"Xiaodong Qin bekerja keras dan bijak, Dialah yang ketat terutamanya dengan kawalan kualiti dan setiap butir-butir hendaklah diperiksa dengan teliti! Itulah sebabnya mengapa saya mencadangkan beliau untuk menjadi pekerja cemerlang.

Dia bekerja dengan bersungguh-sungguh hebat. Dan dia sangat baik, sabar dan baik dalam komunikasi yang jelas. Dengan pengurusan yang baik statistik, terdapat sedikit kesilapan dalam kerja-kerjanya.

Anda tahu, kami elade melampirkan sangat penting kawalan kualiti, kadar kepuasan produk telah lebih 97%, produk tidak dilupuskan dalam bengkel. "

Berikut adalah kata-kata temuduga:

Wartawan: Adakah anda mahu bekerja di Elade?

Xiaodong dinasti Qin: Ya, pasti, setiap hari saya mempunyai hari bekerja baik di sini dan saya menikmati yang bertanggungjawab untuk kerja-kerja saya dan diri saya sendiri.

Wartawan: Mengapa kau kerja jadi keras dan baik?

Dinasti Xiaodong Qin: kita perlu live detik-detik kami, jika saya lakukan, saya membuat perkara-perkara yang pasti dilakukan dengan baik. Anda tahu, setiap hari adalah kita, bukan orang lain. Jika kita hanya fikir ia adalah untuk pelanggan, bagaimana kita mengawal dan menjamin kualiti? Saya tidak pernah seperti untuk menyesal, hanya melakukannya dengan baik. Seperti Presiden kita berkata: pertama, anda perlu berasa baik tentang produk anda menghasilkan!

Hehe, Jangan sekali-kali berfikir Xiaodong Qin adalah merupakan kerja-holic, sebenarnya Dialah terutama bijak dan romantik. Di hujung minggu, dia suka naik motosikal dan pergi ke Lawatan isteri, kemudian membawanya untuk bermain badminton.

Pernah bagi pihak bengkel, beliau mengambil bahagian dalam pertandingan profesional kualiti dan produk pengetahuan dan pertandingan Bahasa Inggeris. Berikut ini adalah Draf ucapan beliau. Walaupun dengan satu kesalahan, ia adalah begitu indah, ceria dan memberangsangkan!

Seperti apa Xiaodong Qin menulis dalam Draf ucapan:

Dengan sepuluh tahun pembangunan, Elade adalah seperti Helang yang kuat, dan setiap orang daripada kita adalah buaian itu. Selagi kita bekerja bersama-sama, Elade di masa depan akan lebih cantik!

Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: