Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Categories

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Rumah > Berita > Kandungan

Jatuh cinta dengan Elade

Tahun baru's gala 2016, Min telah dianugerahkan "cemerlang pekerja baru" . Dia sedikit terkejut, dan dia fikir dia tidak mempunyai prestasi yang bertambah baik dalam kerja-kerja daripada yang lain dalam persekitaran kerja aktif dan positif. Ia memang kelihatan menarik dan mudah difahami.

Min dilahirkan pada tahun 1989 dan mendapat ijazah Kolej semasa menjadi seorang askar. Pada April tahun 2015, beliau mula bekerja di Elade dan telah bekerja amat keras dan bijak. Sebarang tugas yang diaturkan adalah baik dilakukan oleh beliau dan beliau juga mengambil awal untuk menyelesaikan beberapa tugas-tugas yang telah disusun.

Berikut adalah beberapa dialog temu bual:

Wartawan: Apakah responsiblities anda dalam kerja-kerja harian?

Lapisan min:Doing dan beberapa lain membantu work.for contoh, hari kita lakukan lapisan untuk toilet katod (titanium piramid katod KPsN katod, perlindungan Sdn, pelantar laut, anti-hakisan, air laut dan lain-lain)

Wartawan: nampaknya bahawa anda seperti borang-borang yang pelbagai di dalam kerja-kerja.

Min:Yes, kita boleh belajar dan memperbaiki banyak.

Wartawan: dikatakan bahawa anda sering menghulurkan bantuan kepada rakan-rakan lain di kilang?

Min:Yes, rasanya good.last tahun, kami telah Electrodeposition terpilih pesanan besar logam (permohonan: elektrolisis ekstrak metal seperti cooper). Kita bekerja bersama-sama untuk satu matlamat dan merasa dalam banyak lebih dekat.

Wartawan: Bagaimana yang anda rasa seperti bekerja di sini?

Min: saya mengambil sedikit masa untuk membiasakan diri dengan ia, dan kemudian saya mula suka bekerja di sini. Kita mempunyai semangat yang baik untuk bekerja, anda tahu, pada waktu pagi, kami melakukan itu bersama-sama dan mengalu-alukan sehari baru, keseronokan adalah di luar dalam discription.

Wartawan: hanya ketika ini?

Min:Haha, sudah tentu tidak. Kita mempunyai dasar-dasar kebajikan yang sangat baik di sini. Kami adalah orang-orang charactered yang sama. Sebaik sahaja pesanan diletakkan, kita pastikan mereka akan dilakukan juga. Dan kami senang untuk berbincang dan menyelesaikan masalah bersama-sama.

Wartawan: Apakah rancangan anda untuk masa depan?

Min:IT tiba masanya untuk saya untuk menyelesaikan turun. Saya bercadang untuk bekerja lebih baik di sini dan menikmati rasa achivement dan berharap untuk memiliki masa depan yang cerah.

Wartawan: haha, settle down? Anda jatuh cinta dengan gadis-Elade?

Min:hehe... (muka dipam dan tersenyum dalam.)

Elade adalah seorang gadis yang cantik dan menarik, menjadikan ibu kasih sayang untuk kakitangan dan pelanggan. Dengan kepercayaan anda, kita berada di jalan dan melakukan yang lebih baik berbanding semalam. Selamat datang cooperations menang-menang dengan anda!

Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: