Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Categories

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Rumah > Berita > Kandungan

Bagaimana untuk memastikan fungsi kedap CP Anodes--kaedah tekanan positif untuk melakukan pengesanan kebocoran Helium

Berkenaan dengan titanium anodes dalam sistem perlindungan Sdn, seperti katod linear yang fleksibel, katod kuar KPSN atau platinised, Kanister katod dan KPsN bersalut titanium tiub katod, fungsi kedap sendi mereka mestilah sangat kuat. Jika air, ion klorida dan pelbagai bahan kimia asid-asas menceroboh ke dalam anodes ini, ia adalah mudah untuk menghakis bahagian sambungan dalaman, mengakibatkan kegagalan penggunaan anodes itu dan seluruh Rundingan Kejuruteraan Sistem.

Pengesanan kebocoran helium adalah untuk mengambil kesempatan daripada helium molekul dengan mudah boleh memasukkan produk yang tidak dapat dikesan oleh mata kasar, monitor boleh mengesan helium bocor sensitively dan bijak. Traditonal dengan cara kaedah tekanan negatif untuk melakukan pengesanan kebocoran helium, kepincangan ini adalah bahawa ia hanya boleh mengesan sebahagian anodes, tetapi kaedah tekanan positif boleh mengesan semua bahagian anodes.

Elade meningkatkan produk perlabelan prestasi, gunakan methode tekanan positif untuk melakukan pengesanan kebocoran helium, memastikan prestasi kedap katod, meningkatkan kualiti produk, meletakkan kunci selamat kepada sistem kejuruteraan seluruh perlindungan Sdn. Elade sentiasa mengalu-alukan kerjasama dan hubungan anda!

Helium detector

canister anode flexible anode tube anode probe anode


Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: