Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Categories

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Rumah > Berita > Kandungan

Janji adalah hutang

Cerita tentang < janji adalah hutang > adalah sangat popular di kalangan kami, ia bermakna memenuhi janji yang kita buat. Ia adalah mudah untuk mengatakan, tetapi sukar untuk dilakukan, terutama apabila ia datang kepada isu penghantaran rumit mengenai urusan perdagangan antarabangsa.

Kami, Elade Tech, menerima pembayaran sesuatu perintah percubaan daripada sebuah syarikat besar dan terkenal yang khusus dalam projek-projek Sdn perlindungan pada 18 April 2016. Barangan adalah 8 keping KPSN tiub anodes untuk diuji, dalam persediaan untuk pesanan pukal yang akan datang. Pelanggan diperlukan untuk menguji barangan secepat mungkin, kami sepenuhnya mempertimbangkan keperluan pelanggan dan membuat janji untuk menghantar barangan dalam masa 2 hari. Dua sebab seperti berikut:

Yang pertama, kami ada stok bahan titanium tiub. Ia adalah salah satu operasi yang profesional untuk meningkatkan kepuasan pelanggan kami simpan bahan panas jualan produk di gudang dan memendekkan masa pengeluaran.

Yang lain, tempahan kami mempunyai banyak perintah secara pengeluaran pukal dan boleh memproses barangan di Relau elektrik rintangan bersama-sama. Daripada expections, disebabkan oleh permintaan penghantaran awal barang-barang lain, petang 19 April, kami terpaksa sintering dalam 8 titanium tiub anodes semata-mata dalam Relau, untuk mengejar dengan tarikh penghantaran. Lima jam berikut, elektrik kos rmb 1000, apatah lagi lain-lain kos seperti kos buruh. Bagaimana untuk melakukan? Pengurus pengeluaran memutuskan tanpa teragak-agak apa-apa: walaupun daripada beberapa ratus dolar AS daripada nilai pesanan, walaupun kehilangan wang, kita mesti bertemu dengan tarikh penghantaran!

Barangan sudah bersedia, tetapi pelanggan mempunyai pembungkusan Khas permintaan-kadbod kadbod, lebih daripada 1000 mm panjang. Cara yang biasa adalah pembungkusan kotak kayu untuk pengangkutan antarabangsa yang panjang. Tiub PVC dan balutan gelembung telah dibeli lebih awal oleh Jabatan pembelian, tetapi ia adalah begitu sukar untuk mencari karton kadbod tersebut. Membeli Pengurus ditanya ramai pembekal pembungkusan dan dicari dalam pembungkusan barangan pasaran, tetapi semua gagal.

Salah satu juruteknik kami dibekalkan kadbod tebal yang baru, tetapi ia tidak cukup panjang. Orang jualan Hayon cuba dia terbaik dan akhirnya mendapati tebal TV kadbod kadbod, 1200 mm panjang, panjang baik! Selepas di workmate semula dan semula memotong daripada pembungkusan Jabatan yang namanya adalah qing xiaodong, tailer dibuat kadbod-kadbod adalah cukup baik untuk pembungkusan anodes tiub. Dialah yang terkenal dengan semangat bertanggungjawab dan profesional dalam teknologi Elade. Pembungkusan Nya baik memenangi pujian besar lagi dari klien dan keyakinan pelanggan-pelanggan strenthened kerjasama pada masa hadapan.

Sekali lagi, Elade Tech Bersatu sebagai satu dan fulfiled janji untuk menghantar barang-barang berkualiti tepat pada masanya. Klien tidak tahu kerugian dan kesulitan yang kita temui, kami, Elade rakyat, hanya tertumpu di letakkan ke dalam amalan baik: janji adalah hutang.

Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: