Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Elektrod Platinum bagi hidrogen kaya air Ionizer

Berat badan yang rendah; Tidak larut, Peti Deposit Keselamatan bukan toksik; Kekonduksian yang cemerlang; Jangka hayat, penyelenggaraan percuma.

Air adalah komponen yang tidak boleh diketepikan daripada badan manusia, tetapi 99.9% 39 # Earthand; sumber-sumber air yang terdapat s akan kekurangan hidrogen. Air kaya-hidrogen yang boleh membantu orang ramai yang membuang radikal adalah sedikit. Ia adalah kerana yang kaya waterand #39; s sifat antioksidan dan kekurangan, pengeluaran air kaya-hidrogen adalah perlu.

Elektrolisis air, itulah, air menghasilkan hidrogen dan oksigen melalui kuasa arus terus. Hidrogen beberapa dibubarkan ke dalam air dalam proses elektrolisis, dan air kaya dibentuk. Air air yang dibubarkan mempunyai keupayaan pengurangan kuat, ia boleh meneutralkan bodyand #39; s darah dan sel-sel spesies oksigen reaktif (radikal bebas), menghapuskan radikal bebas dalam kulit badan, untuk mengelakkan kulit dalam rangkaian fibrin daripada kerosakan, supaya kulit terlindung. Ia juga mempunyai fungsi-fungsi ini, seperti pemutihan, kehilangan berat badan, meningkatkan metabolisma lipid, mengubati penyakit dan kesan lain.


Bahagian teras hidrogen elektrolisis peralatan adalah electrolytic sel, manakala bahan elektrod adalah kunci kepada sel electrolytic. Katod merupakan sifat asid yang kuat dalam proses elektrolisis, elektrod mestilah bukti asid dan hakisan. Oleh itu, ia tidak boleh menggunakan keluli, besi dan lain-lain bahan yang murah, tetapi menggunakan platinum bersalut elektrod.

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah pengilang profesional elektrod-elektrod platinum dengan 30 tahun pengalaman teknikal. Elektrod platinum Elade dihasilkan untuk Piala kaya mempunyai rintangan kakisan yang kukuh, stabil prestasi, hasil yang tinggi semasa ketumpatan, voltan rendah kerja dan lama kerja hidup watak.

Parameter elektrod platinum bagi kaya hidrogen air ionizer:

Substrat bahan: Gr1 Ti

Kolum elektrod:Gr1 Ti

Elektrod kolum sambungan: kimpalan, tempat kimpalan atau skru mengawet mayat/kadaver

Proses salutan: suhu tinggi yang berikut

Komposisi salutan: platinum

Ketebalan salutan logam berharga: 0.25-5 μm

Suhu operasi: ℃ ≤ 65

Operasi pH: 2-12

Operasi semasa ketumpatan: ≤ 2000A / m2

Ciri-ciri lapisan: Platinum dan titanium substrat digabungkan dengan persembahan mantap, stabil, ketumpatan semasa hasil yang tinggi, operasi lama hidup

Bentuk: jejaring, pinggan, tiub, rod, Kawat, atau disesuaikan

Kelebihan:

Rintangan kakisan tinggi, lama operasi jangka hayat, katod dimensi stabil, elektrod tidak larut, ketumpatan arus tinggi, voltan operasi yang rendah; penggunaan tenaga yang rendah, kapasiti pengeluaran yang tinggi; DSA cahaya berat badan, mengurangkan intensiti tenaga kerja; titanium logam asas boleh diguna semula.


Ujian:

Standard: andquot; elektrolisis air Mesin CAS124-2007andquot; andquot; katod electrolytic sel lapisan HG / T2471-2011andquot;

Keadaan: 0.5mol / H2SO4; suhu: SKM (40±1); katod semasa ketumpatan: 2.0a / cm2, cm2 kawasan: 1.0 permukaan katod, elektrod-elektrod jarak: 1.0 cm,

Lekat: Lap permukaan elektrod dengan kertas penapis bahan asing tiada;

Keseragaman: Ujian X-ray ini menghindarkan kalajengking dari spectrometer ≤ 10%


Aplikasi:kaya cawan, cawan air elektrolisis; penjana kaya;

Peringatan:

1. untuk melindungi salutan permukaan daripada calar, perlanggaran, pengisaran dalam proses pengangkutan atau pemasangan, elakkan daripada minyak, kuat bahan mengakis, kecemaran dan kesan-kesan lain pada elektrod titanium.

2. untuk mengelakkan litar pintas antara katod dan katod, tidak perlu berbalik arah elektrod.

3. dalam ketat selaras dengan norma-norma operasi, semasa adalah terlalu besar, voltan adalah terlalu tinggi, kuasa secara tiba-tiba mati, kepekatan penyelesaian adalah terlalu tinggi, suhu, ion-ion junub dan faktor-faktor lain akan menjejaskan kesan salutan elektrod titanium.


Hot Tags: elektrod Platinum bagi ionizer kaya air hidrogen, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: