Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Perak klorida rujukan elektrod

Perak klorida rujukan elektrod

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar elektrod klorida Perak rujukan utama China, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda murah Perak klorida rujukan elektrod, Ag/Agcl rujukan elektrod dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke borong...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar elektrod klorida Perak rujukan utama China, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda murah Perak klorida rujukan elektrod, Ag/Agcl rujukan elektrod dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.


Elektrod rujukan Perak klorida (sama Ag/AgCl rujukan elektrod) adalah logam Perak yang disaluti Perak klorida direndam dalam kalium klorida atau asid hidroklorik.

Perak klorida rujukan elektrod terbahagi kepada jangka panjang Perak klorida rujukan elektrod dan elektrod rujukan mudah alih Perak klorida. Ia adalah stabil di bawah suhu yang tinggi dan mempunyai ciri-ciri kestabilan elektrokimia yang cemerlang.

Oleh kerana shell yang diperbuat daripada plastik kekuatan tinggi, ia boleh stably digunakan dalam laut, tanah dan lain-lain persekitaran kompleks untuk masa yang lama. Ia secara meluas digunakan dalam bidang perlindungan Sdn dan lain-lain bidang yang berkaitan.


Hot Tags: Perak klorida rujukan elektrod, Ag/Agcl rujukan elektrod, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: