Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Swirl elektrolisis katod

Swirl elektrolisis katod

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu daripada China swirl elektrolisis katod Pengeluar terkemuka, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod elektrolisis swirl murah dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami. Elektrolisis Swirl adalah baru...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu daripada China swirl elektrolisis katod Pengeluar terkemuka, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod elektrolisis swirl murah dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.

Elektrolisis Swirl adalah teknologi baru bagi berharga logam terpilih elektrolisis, terutamanya berpadanan untuk penyelesaian kepekatan rendah dan kompleks komposisi pecahan penyelesaian dan Pemurnian dalam industri logam, begitu juga berasingan elektrik ion-ion logam berat dalam air sisa.


Swirl elektrolisis teknologi adalah satu kaedah yang berkesan untuk pemisahan dan penulenan logam. Electrowinning klorida konvensional itu sendiri mempunyai kelemahan dapat diatasi dalam pengeluaran, kerana klorin evolusi yang berlaku pada katod dalam pengeluaran electrowinning, banyak tenaga manusia dan sumber-sumber adalah kos untuk Keselamatan, tetapi masih terdapat beberapa melimpah ke dalam tapak kerja dan hasilnya adalah tidak berkesan. Elektrolisis Swirl boleh menyelesaikan masalah ini cemerlang, ia bukan sahaja berkesan mencegah pencemaran, tetapi juga meningkatkan kecekapan electrodeposition.


swirl electrolyssi anode

Teknologi ini kini digunakan dalam pelbagai aspek, seperti kuprum, zink, nikel, kobalt, plumbum, emas, Perak, logam dan sisa rawatan air. Kelebihannya yang cemerlang adalah seperti berikut:
(1) mudah-alih atau pemasangan modul;
(2) pelbagai aplikasi;
(3) kitaran kamera litar tertutup, tiada pelepasan gas berbahaya;
(4) terpilih electrodeposition logam;
(5) ketumpatan semasa tinggi dan kecekapan litar;
(6) cekap, tinggi-kesucian elektrolitik pengekstrakan penyelesaian tanpa lemak.


Katod stabil dimensi bagi elektrolisis swirl yang disediakan oleh Syarikat kami, kelebihan terbesar adalah dimensionally stabil, panjang hidup, rintangan kakisan yang baik, rintangan lelasan, dan boleh menjadi berulang kali semula lapisan Perkhidmatan; katod berpotensi boleh diatur dalam satu julat tertentu mengikut keperluan pelanggan.


Hot Tags: Swirl elektrolisis katod, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: