Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Katod Pemanas air

Katod Pemanas air

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar katod air Pemanas utama China, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod Pemanas air murah dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami. Pemanas air elektrik mungkin bocor air dan...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar katod air Pemanas utama China, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda katod Pemanas air murah dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.

Pemanas air elektrik mungkin bocor air dan elektrik selepas menggunakan untuk seketika, ini adalah kebanyakannya atas sebab bahawa magnesium rod dimakan tetapi tidak diganti dalam masa, kakisan tangki menjadi Pemanas air dan perforation. Secara amnya, rod magnesium Pemanas air elektrik mestilah digantikan setiap dua tahun. Kerana perbezaan kualiti air, beberapa Pemanas air mungkin berjalan keluar dari menggunakan kurang daripada satu tahun. Jangka hayat yang pendek, penggantian kerap menjadikan kos meningkat. Sebab prinsip Pemanas air tangki kakisan adalah Cl-karat dalam air. Kualiti air seluruh China adalah berbeza dan ia adalah sukar untuk mencari satu kaedah perlindungan yang cekap.

Water heater anode rod

Elektrod titanium oksida logam campuran (KPSN) disediakan oleh Syarikat kami sebagai katod perantaraan, Pemanas air kerja sebagai katod, mereka membentuk satu sistem perlindungan dalam air Pemanas air yang juga perkhidmatan sebagai menjalankan sederhana. Apabila elektrik melalui elektrod, yang Cl-air bergerak ke arah katod dan menumpukan perhatian di sana, yang Cl-di bahagian katod akan menjadi kecairan. Tangki Pemanas air sebagai katod dalam persekitaran reduktif, ini boleh memendekkan kakisan kelajuan kereta kebal dan berkembang dengan jangka hayat.

Hot Tags: air Pemanas katod, China, pengeluar kilang, borong, murah
Previous: Zink katod
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: