Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Air Ionizer Platinised Titanium elektrod

Air Ionizer Platinised Titanium elektrod

Ionizer air mengamalkan prinsip mudah elektrolisis. Mana-mana jenis air ionizer mempunyai dua elektrod yang dimasukkan ke dalam bekas yang mempunyai dua Dewan yang dipisahkan oleh satu membran separa telap. Dua elektrod - positif dan negatif, yang dimasukkan ke dalam dua Dewan yang berasingan dan semasa diluluskan...

Ionizer air mengamalkan prinsip mudah elektrolisis. Mana-mana jenis air ionizer mempunyai dua elektrod yang dimasukkan ke dalam bekas yang mempunyai dua Dewan yang dipisahkan oleh satu membran separa telap. Dua elektrod - positif dan negatif, yang dimasukkan ke dalam dua Dewan yang berasingan dan semasa diluluskan melalui mereka. Proses pengionan berlaku apabila kelulusan semasa melalui elektrod-elektrod. Mineral terlarut mendapat sama ada tertarik kepada yang positif atau negatif elektrod, oleh itu salah satu dalam ruang-ruang akan mempunyai air berasid manakala yang lain akan mempunyai air beralkali. Air beralkali adalah untuk diminum maksud, manakala air yang berasid ini untuk pembasmian atau sterilizing tujuan.

platinised titaium anode

Faktor utama bagi sebuah kualiti air ionizer adalah bahan elektrod-elektrod. Kebanyakan Mesin Pengalkali yang baik di pasaran menggunakan elektrod diperbuat daripada platinum saduran atau salutan logam oksida pada gred 1 titanium yang bercampur-campur. Titanium akan tidak larut dalam air terion sebagai logam murah seperti tidak karat. Ionizer 2G menggunakan elektrod-elektrod 1 titanium gred untuk saduran dengan pengalir elektrik yang baik dengan umur panjang yang dibina untuk tempoh 10 tahun yang juga akan tidak membubarkan semasa elektrolisis. Keluli tahan karat adalah digunakan untuk air Ionizer elektrod pada 1980-an lewat dan didapati tidak menjadi bahan yang tidak sesuai kerana ia tidak kekal lebih daripada beberapa tahun. Industri mula menggunakan titanium yang bersalut platinum atau asas titanium disalut dengan oksida logam campuran dalam awal tahun 1990an kerana ia akan berlangsung selama-lamanya.

water ionizer platinised titaium anode

Elektrod-elektrod dalam pengionisasi dalam air yang adalah salah satu komponen yang paling penting dan ia jatuh ke dalam dua kategori asas – rata atau mesh, plat rata adalah cukup jelas dan mudah dan lancar, tekstur tiada. Hanya titanium pinggan dengan lapisan platinum. Plat MeSH datang dalam pelbagai reka bentuk. Plat ini mulakan dengan sekeping kayu bermutu tinggi rasuk yang kemudian bertekstur dalam beberapa cara yang berbeza. Sebaik sahaja plat telah telah "bertekstur" ia adalah double-disalut dengan platinum. Elektrod-elektrod MeSH digunakan berdasarkan lapisan pengaliran elektrik yang menunjukkan bahawa mempunyai tekstur permukaan logam adalah konduktor elektrik yang lebih baik daripada permukaan rata logam apabila squaremeter bersalut yang sama. Inilah sebabnya kebanyakan baru air ionizer teknologi kini menggunakan elektrod dengan beberapa jenis Reka bentuk mesh. Tiada lapisan yang jatuh ke dalam lapisan oksida logam campuran dan platinum, secara amnya, campuran logam oksida salutan elektrod adalah kekonduksian yang baik dan kurang mahal berbanding dengan elektrod titanium platinised, manakala platinised titanium anodes mempunyai kekonduksian yang lebih baik.


Hot Tags: air ionizer platinised titanium elektrod, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: