Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd
Kategori produk

    Tambah: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Katod dawai KPSN

Katod dawai KPSN

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar katod KPsN wayar utama China, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda murah KPsN dawai katod, titanium dawai katod dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami. Katod dawai KPSN khususnya digunakan untuk...

Shaanxi Elade baru bahan Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar katod KPsN wayar utama China, dan dengan kilang yang profesional kita yang mampu untuk memberikan anda murah KPsN dawai katod, titanium dawai katod dengan kualiti yang baik. Selamat datang ke produk borong dari kami.


Katod dawai KPSNsebahagian besarnya digunakan untuk berterusan katod mendatar bawah katil, permukaan tanah menegak incontinuous, tanah Menyimpan peralatan, peralatan simpanan bawah tanah, kabel perlindungan, kapal menyimpan air, dan peralatan rawatan air, dan sebagainya. Acara kemuncak adalah evolusi gas yang tinggi yang berpotensi.

MMO wire anode

TitaniumSubstrate:

Memenuhi ASTMstandard B256 di gred 1or gred 2.Parameter katod Kawat:

Diameter(mm)

Length(m)

CurrentOutput(mA/m)

Expectedlife(Y)

1.5

300

328

20

3.0

300

656

20

Thedimensionandparametercanbedesignedaccordingtocustomer #39; srequest.

WireAnodeApplication:

Canisteredanodes;

Continuoushorizontalgroundkatil;

Discontinuousverticalgroundkatil;

Di atas tangki simpanan tanah;

Undergroundstoragetanks;

Electriccableshielding;

Waterstoragetanks;

Pemanas air anti-karat;

Watertreatmentequipment.

Kelebihan terbesar diKPSN Titanium dawai katodadalah tinggi potensi evolusi gas, pada dasarnya tiada gas evolusi potensi Sdn perlindungan (perlindungan berpotensi di Mv-850, secara amnya lebih baik untuk-1.2 V, vs Case, berbanding dengan Cu/tepu dan elektrod rujukan CuSO4), yang menghapuskan risiko keselamatan. Ia juga memberi manfaat lain seperti ketumpatan rendah semasa, penjimatan kuasa yang unggul, kestabilan cemerlang, kuat kombinasi lapisan dan substrat dan persekitaran kerja lama.

Satu lagi kelebihan kami unik dalam katod titanium adalah penyediaan bahan mentah, yang dirumus oleh tiga generasi Jurutera berdasarkan syarat-syarat bekerja yang praktikal. Elade diri telah dimiliki teknologi untuk mencipta bahan tambahan aktif katod Ruthenium Kata majmuk, Kata majmuk Iridium dan sebatian Platinum yang khas digunakan untuk medan katod. Elade juga bekerjasama dengan BAOTI, bahan-bahan Metal Barat dan BAO keluli Kumpulan untuk menghasilkan bahan Titanium untuk katod berdasarkan kriteria-kriteria antarabangsa, keseluruhan proses baik dikawal semasa smelting, pemutus Jongkong dan plat rolling. Bahan titanium ini mempunyai tinggi kakisan potensi, permukaan bukanlah mudah untuk Mengeras yang meningkatkan masa salutan pada substrat tersebut dan kemudian mengurangkan kos. Elade telah mengambil teknologi yang lebih maju salutan elektrostatik, tekanan Isothermal dan Bias Gas khas untuk memastikan walaupun lapisan, yang mana aktiviti dan umur panjang akan terjamin.

Hot Tags: KPsN dawai katod, katod dawai titanium, China, pengeluar kilang, borong, murah
Previous: Katod aluminium
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: No.32, Jalan Chuanghui, baru zon perindustrian berteknologi tinggi, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Perkhidmatan Faks:86-29-88880927
 E-mel:helen@sxelade.com
Share: